Facebook Dondurma İşlemi Nasıl Yapılır?


Facebook geçmişten geleceğe en çok kullanılan sosyal medya hesaplarındandır. Geçmişte ve günümüzde halen aktif olarak kullanılan bu sosyal medya platformunu sizler de birkaç işlem kapsamında anında dondurabilirsiniz. Facebook dondurma işlemleri adına sizlere sunduğumuz yönergeleri takip etmeniz yeterlidir.


Facebook Dondurma İşlemi


2003 Senesinde ilk adımları atılmaya başlanılan Facebook, günümüzde en çok kullanılan ve her yaş grubunda hitap eden bir sosyal medya platformudur. Bu platformda her gün yeni kayıt oluşturulmasına kıyasla her geçen gün çoğu kullanıcı hesaplarını dondurmakta veya kalıcı olarak silmektedir. 


Dondurma işlemi geri dönüşlü olup, dilediğiniz zaman diliminde tekrar Facebook’u bıraktığınız yerden devam ettirmenizi sağlayan bir hizmettir. Dondurma işlemi eşliğinde arkadaşlarınız, fotoğraf veya beğenileriniz asla yok olmamaktadır. Dondurma işlemi ise şu şekilde yapılmaktadır:

  • İlk aşamada Facebook profilinize giriş sağlayınız.
  • İkinci aşamada ayarlar sayfasına gelmelisiniz
  • Ardından Facebok bilgileri yazan ikona tıklayınız
  • Bu kısımda sizlere iki seçenek sunulmaktadır. Dondurma ve Silme
  • Bu kısımda eğer Facebook’a geri dönme ihtimaliniz var ise dondurma ikonunu tercih ediniz.
  • Hesabını dondur ikonundan sonra, neden dondurduğunuza dair seçenekler arasında tercihte bulununuz ve şifrenizi girerek onaylayınız.

Facebook Hesabı Kalıcı Olarak Silme


Facebook hesabı kalıcı olarak silme işlemleri kapsamında bu işlemi gerçekleştirmeniz durumunda hesabınız kalıcı olarak silinmektedir. Tekrar Facebook’a dönüş yapmanız imkansız olup, arkadaşlarınız,  beğeni ve fotoğraflarınız kalıcı olarak silinmektedir. Sizlere sunduğumuz adımlar kapsamında anında Facebook hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz.

  • Facebook hesabınıza giriş yapınız
  • Facebook profiliniz kısmına erişim sağlayınız
  • Profilinizden ayarlar kısmına gelmelisiniz ve ayarlar ikonuna basınız
  • Ardından sol üstte yer alan Facebook bilgileri ikonuna basınız
  • Karşınıza iki seçenekte dondurma ve silme ikonu çıkacak
  • Sil seçeneğine tıklayınız ve akabinde hesabı silme işlemine devam ete tıklayınız.
  • Karşınıza neden siliyor olmanız hususunda bir soru çıkacak bunu yanıtlayınız
  • Şifrenizi giriniz ve hesabınızın silme işlemini gerçekleştiriniz.

Bu işlemleri tamamladıktan sonra ilk 30 gün boyunca Facebook’a geri dönebilirsiniz. Eğer dönmez iseniz ilk 30 günden sonra hesabınız kalıcı olarak silinecektir

Ayrıca İnstagram Takipçi Satın Almak için www.sosyalmagazam.store'dan güvenle alış veriş yapabilirsiniz.

3 Dakika Önce